Memir Hungária Kft.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Memir Hungária Kft.

Egy hajdanvolt nagy állami vállalat a MEZŐGÉP VÁLLALAT és öt fejlesztőmérnök, köztük Kovács István alapította cégünket a Mezőgép Mérnöki Iroda kft.-t 1989 márciusában.
Kovács István 24 évig volt a vállalkozás felelős vezetője és elsőszámú tervező mérnöke is egyben. Kitartó munkája eredményeként, mára már a gyártó cég egyedüli tulajdonosa és működtetője a Kovács család.

  • Idén márciusban ünnepli vállalkozásunk a 25. jubileumát.
  • 25 éve szállítunk folyamatosan többségében mezőgazdasági gépalkatrészeket, gépeket, géprészeket belföldre és Európa különböző országaiba egyaránt.
  • Referenciával rendelkezünk többek között Németországban, Ausztriában, Hollandiában és Szlovákiában valamint Lengyelországban is.
  • Alkatrészeink több ezres-tízezres darabszámban kerültek kiszállításra partnereinkhez, reklamáció nélkül.
  • Mára már megtanultuk, hogy a kiegyensúlyozott működés feltételei maga a „csapat”, a kiváló partnerkapcsolatok, a lehető legjobb minőségű áru legyártása, szállítása rövid határidővel, a lehető legelőnyösebb áron.
  • Minden megkeresés fontos a számunkra, a hazai kisebb darabszámra vonatkozó megkeresés éppúgy, mint a nagyobb darabszámban rendelő külföldi partnereké.

Mindenkinek egyedi ajánlattal állunk a rendelkezésére. Jubileumi Katalógusunk az utóbbi évek legnagyobb darabszámban szállított termékeiből tartalmaz ízelítőt, ezeken túl folyamatosan keressük, kutatjuk az új lehetőségeket, partnereket, kihívásokat.

Tiszteljen meg bizalmával, keressen meg bennünket!

A CSAPAT
Kovács István
Kovács István
Posztumusz, Alapító
Kovács Andrea Ágnes
Kovács Andrea Ágnes
Ügyvezető/Tulajdonos
Kovács Istvánné
Kovács Istvánné
Ügyvezető/Pénzügy